BÜYÜK BAŞARI...

BÜYÜK BAŞARI...

TÜBİTAK tarafından bu yıl 18'incisi düzenlenen "2204 Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması" İzmir Bölge Finali sonuçları açıklandı.

Denizli'de gerçekleştirilen ve Turhan Akçay Bilim ve Sanat Merkezinden yapılan on bir proje başvurusundan sekiz proje bölge finaline davet edildi.

Bölge finalinde yapılan başvurular arasında finalde yarışmaya hak kazanan sekiz projeden altı proje katılan projeler arasında dereceye girdi.

"2204 Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması" İzmir Bölge Finalinde; Tarih alanında öğretmenimiz Mürşide KARADURMUŞ danışmanlığında; öğrencilerimiz Aysima YÖRÜK, Büşra KAYA ve Saide Afra UŞAK ile Değerler Eğitimi Alanında öğretmenimiz Sevcan GÜL danışmanlığında; öğrencilerimiz Ecrin Beyza KAYMAK ve Zeynep Berra AKBULUT bölge birincisi oldu.

Coğrafya alanında öğretmenimiz Şuhayip TÜRKYILMAZ danışmanlığında Gönül Ceren TEKDEMİR, Ecrin Naz ÇANAK, Feride ŞİPİT, Kimya alanında öğretmenimiz Nurettin Can BODUR danışmanlığında öğrencilerimiz Muhammed Emin BAŞCAM, Veysel Mert ÇOBAN, Lale Tuana ÇAMCI ve Yazılım alanında öğretmenimiz Necati TUFAN danışmanlığında Yılmaz Efe ALABAŞ, Mustafa Eralp BODUR, Egemen BORA bölge ikincisi oldu.

Yazılım alanında öğretmenimiz Necati TUFAN Danışmanlığında Emre DURAN, Kaan Baha KARAKAYA, Kaan DEMİR ise hazırladıkları projelerle bölge üçüncü oldu.

Öğrenci ve öğretmenlerimiz kutlarız. Ödül Törenine katılark bizlere destek veren İl Milli Eğitim Müdürü Halil YÜCEL'e teşekkür ederiz.

29.04.2024 32

29-04-202429-04-202429-04-202429-04-2024